VÅRA VÄRDERINGAR

Sedan vi etablerade vårt företag i april 2017 har våra kärnvärden varit hållbart och hälsosamt mellanmål av viltkött. Dessa värden har inte ändrats.

  • VILDA RÅMATERIAL

    Vi tillverkar våra produkter enbart och stolt endast av viltkött. Detta garanterar att djuren har levt i den rena vilda naturen och livnär sig med naturens erbjudanden.

  • ATT STÖDJA VÅR PLANET

    Vilt kött är bättre för vår planet och för djurens välbefinnande. Djur lever i sitt eget habitat och utsläppen av co2/kg är drastiskt lägre jämfört med industriellt odlat nötkött och lamm.

  • HÄLSOSAM LIVSSTIL

    Renjer står för en hälsosam livsstil där vi njuter av naturen och äter naturen. Med sina goda näringsvärden är våra snacks ett perfekt komplement till dina dagliga eller veckovisa äventyr. Njut av ditt Renjer-ögonblick när du är på språng!

1 av 3

BERÄTTELSE OM RENJER

Det har redan gått några år sedan starten och det har hänt mycket på vägen. Läs vidare så täcker vi dig med höjdpunkterna från början till idag!

Allt började vid Lunds universitet i södra Sverige

Tre killar Anton, Alex och Tim som läser sin masterexamen i entreprenörskap och innovation möttes upp och fick en affärsidé att utveckla ett ryckigt mellanmål från renkött. I slutet av sina studier omsatte de sin affärsidé till verklighet.

Sommaren efter examen började med en lång säljresa genom Lappland

De nystartade entreprenörerna hade ingen erfarenhet av detaljhandel eller livsmedelsprodukter och den första produkten de tog fram var renryck förpackad i en presentask.

Lansering av vårt första ordentliga produktsortiment

I slutet av 2017 hade entreprenören lärt sig sin läxa med den första produkten som ledde dem till utvecklingen av deras första produktsortiment! Sortimentet blev en omedelbar succé och bestod av Reindeer Jerky, Elk Jerky och Deer jerky.

Renjer i tyska Dragon's Den TV-show

Den 17 september 2019 var ett magiskt datum för grundarna. De hade chansen att pitcha sin produkt på TV för investerarna i den tyska versionen av Dragon's Den, Die Höhle der Löwen. De gick inte tomhänta utan fick en investering av Lejonet Ralf Dümmel.

Renjer idag och i en nära framtid

Idag fortsätter vi att leverera vårt löfte om vildhet och renhet. Nu består vårt produktsortiment av fyra produkter uppdelade på traditionell och modern linje. Om du inte har provat dem än, borde du göra det!

Fler produkter kommer att introduceras inom en snar framtid.

Handla våra produkter