Innehåll som kan döljas

Vad är Renjer Wild Jerky?

RENJER är ett köttsnacksmärke grundat i Lund, Sverige. Det är det första varumärket som kommersialiserat konsumtionen av viltkött i Skandinavien.

Vår Wild Jerky är tunna skivor av vilt kött, naturligt, hållbart och noggrant torkat för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Vårt mål är att få dig att smaka på den rena vildmarken i norr, samtidigt som du förser din kropp med rena näringsämnen.

Var kommer köttet ifrån?

Vi köper vårt renkött från Sverige och Finland. Älgen och kronhjortsköttet kommer från både Finland och Estland.

Var producerar du?

Vi tillverkar vår jerky på en IFS Food-certifierad tillverkningsanläggning i Tjeckien, nära Prag. Vår partneranläggning följer de strängaste säkerhetsföreskrifterna.

Är viltjerky ekologiskt?

Vildkött är nära ekologiskt, men det kan inte märkas som sådant. Detta beror på att de vilda djurens kost inte kan kontrolleras, men de lever fritt i naturen. Dessutom är vilt inte odlade djur utan fritt bete.

Är Renjers produkter hälsosamma?

Vilt är magert kött jämfört med många andra kött. Den är naturligt hög i protein, låg fetthalt och fri från kolhydrater. Enligt universitetet i Tromsø har viltkött som renar till och med ett extraordinärt högt innehåll av de nödvändiga Omega-3 och Omega-6 fettsyrorna och innehåller betydande mängder vitaminer (t.ex. B12), järn och zink, vilket är ett resultat av vilda djurs naturliga kost.

Kan dina produkter orsaka allergier?

Inget som vi är medvetna om. Våra produkter är fria från ingredienser som måste deklareras som allergener. Om du har en sällsynt allergi: Läs produktens näringsdeklaration innan du köper den och innan du konsumerar den.

Vad måste jag tänka på när jag konsumerar wild jerky?

Du äter en bit av naturen. Renjer Wild Jerky är torkat kött som är färdigt att äta. Det betyder att ingen förberedelse behövs, bara öppna förpackningen och njut. Vi garanterar att våra produkter är färska som förpackade fram till utgångsdatumet. Efter detta datum kan vi inte garantera att produkterna fortfarande håller samma kvalitet. Vi rekommenderar att du konsumerar varje öppnad förpackning inom 48 timmar.

Kan det hända att jag får en dålig produkt?

Våra produkter tillverkas på en IFS Food certifierad anläggning som garanterar att detta inte ska hända. Hur som helst, i extremt sällsynta fall kan det uppstå ett tillverkningsfel när förpackningen förseglas som tillåter luft att komma in i påsen. I det här fallet blir det ryckigt ganska snabbt. Om du får en felaktig produkt, vänligen kontakta oss omedelbart och skicka en bild på baksidan av produkten.

Vad är den lilla påsen packad tillsammans med köttbitar?

Det är en syreabsorbent och bör inte ätas. Därför är det tydligt märkt med "ät inte". Genom att lägga till denna lilla bit i förpackningarna kan vi hålla våra jerkies fräscha med betydligt mindre konserveringsmedel, vilket är bra för din hälsa. Så ät bara inte det och återvinn det tillsammans med resten av förpackningen!

Jag vill publicera innehåll om dig

Vänligen skriv ett e-postmeddelande till renjer@renjer.ky med din idé och dina frågor så börjar vi därifrån!