Enhance your party with Renjer

Förhöj din fest med Renjer

Har du fest i helgen?

Åtminstone gör vi på Renjer nästan varje helg för det är trevligt att ha kul med sina bästa vänner efter en stressig vecka. Att organisera en fest är enkelt, du behöver bara en plats, drinkar, snacks och några aktiviteter så att dina gäster inte blir uttråkade. Kanske lagar du en middag till dina bästa kompisar.

För aktiviteter kan vissa sjunga sånger, spela utomhusspel, kort eller tv-spel. Här i Sverige är sommaren ganska kort så under sommaren försöker vi hålla oss utomhus om vädret tillåter det. Under vintern är det dags att bli mysigare och stanna inne, åtminstone om temperaturen går under nollan eller det snöar kraftigt. Ibland känns det som att varje parti är lika och att man bara fortsätter att göra samma saker varje gång.

Vi erbjuder en lösning för att göra ditt evenemang mer speciellt. Du kan enkelt skapa en ny stämning till din fest genom att erbjuda dina gäster Ranger istället för potatischips eller andra snacks. Renjer passar bra till hård mogen ost eller så kan du till och med göra en dopp av den genom att skära den i små bitar och blanda den med pepparrotscrememix. För drinkar skulle vi gå med rött vin, öl eller med din favorit alkoholfria dryck.

RENJER Tapas med pepparrotscreme

Tack Lottie för att du delar ditt recept med oss! 

Serverar upp till 12 personer 

Pepparrotsblandning: 

  • 1 (175g) Philadelphia Cream Cheese Horseradish (Pepparrot) 
  • 0,5 dl färskgrädde 
  • 1 kruka gräslök, skuren 
  • ½ tub (45g) pepparrotscreme
  • Salta och peppra efter smak 

Skär RENJER i mindre bitar och blanda med pepparrotscrememixen. Häll renpepparrotsblandningen över rödbetschipsen och njut så länge det varar! 

Låt oss veta om du gillade receptet!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.